There are three sunken buttons on the outer edge of the left side of the case. The nine o’clock position is used to adjust the day, replica watches the ten o’clock position is used to adjust the month, and the middle position is used to adjust the date.

Khas Kepada suri rumah, wanita bekerjaya, ibu-ibu dan yang bujang diluar sana yang nak belajar memasak

RESIPI KEGEMARAN RAKYAT MALASYSIA

KELAS PJJ SELEGHO KITA, MENU WARUNG RASA CAFE

Kelas masakan resipi gabungan 10 resepi dari setiap negeri di Malaysia. Sangat mudah untuk dibuat dan enak! Boleh terus masak untuk keluarga atau mula jana pendapatan. Hanya ikut panduan dan tunjuk ajar dari kami.

Tunggu Dulu

Sebelum itu, tonton video ini

*Tonton Video ini sehingga habis. Kelas ini hanya untuk mereka yang serius sahaja!

Belajar Memasak Bersama Chef Berpengalaman

Memperkenalkan saya Kaksue pengasas Ticersue yang akan membawa anda ke dalam dunia masakan tradisi turun temurun. Berpengalaman lebih 15 Tahun dalam industri masakan di Malaysia.

" Kami bukan sahaja memberikan tips dan teknik masakan, bersama kami anda juga dapat belajar tips untuk memulakan perniagaan masakan anda sendiri "
- Ticersue -

RESIPI KEGEMARAN RAKYAT MALASYSIA

Antara Menu Kelas PJJ Selegho Kita

Bongkar teknik rahsia cara memasak seperti restoran 5 Bintang melalui kelas Online PJJ kami.

WOW Menarik! Banyak resepi masakan yang boleh dipelajari dan ada tips dan teknik yang betul lagi. Apa lagi kelebihan kelas PJJ Ticersue?

kenapa anda perlu join kelas pjj ini?

Sebab Anda Perlu Join Kelas PJJ Ticersue

Ramai yang berjaya

Lebih 120,000 pelajar yang telah berjaya habiskan kelas ini dan kebanyakan mereka berpuas hati. Ada yang dah mula perniagaan pada hri ke-2 kelas.

Teknik Praktikal

Tak perlu risau kalau tak pernah masuk ke dapur. Kami akan ajar anda mengenal  bahan dan cara penggunaan dan teknik yang betul.

Set Menu lengkap

Dari rempah “Homemade”, bahan perapan, pembuka, selera, hidangan utama, pencuci mulut serta menu sampingan, Semuanya Lengkap

Boleh buat bisnes

Ramai peserta yang berjaya akan dapat terus menjana pendapatan sampingan dengan resepi yang kami kongsikan dari kelas online Ticersue.

Rahsia Bahan Mentah

Ini lah yang ramai terlepas pandang. Bahan -bahan mentah adalah satu rahsia yang ramai tak tahu. Dengan Ticersue, kami akan bongkarkan anda rahsia ini.

Panduan Lengkap

Panduan lengkap untuk setiap resipi yang anda belajar. bagaimana cara nak elak basi, berapa lama makanan boleh bertahan, berapa lam perlu hangatkan lauk. Semua ini untuk anda

Anda juga akan didedahkan dengan tip dan trik yang jarang sangat orang kongsi macam mana nak buat rasa masakan anda lebih sedap dan setaraf masakan hotel 5 bintang atau rasa macam masakan mak!

keistimewaan pelajar PJJ ticersue

Apakah Keistimewan Join PJJ ini?

Premium

Keahlian Seumur Hidup

Bayaran keahlian cuma sekali sahaja. Tak perlu renew. Satu yuran untuk setiap resepi yang anda pilih.

Premium

Belajar Bila-bila Masa

Boleh belajar bila-bila masa sahaja. Akses terus ke dalam Group yang kami akan sediakan.

Premium

Team Group Support

Group Khas  untuk anda dapat bimbingan secara terus daripada Ticersue. LIFETIME SUPPORT

Premium

Panduan Video dan Nota

Step-by-Step dalam bentuk video dan nota bergambar untuk memaudahkan anda jadikan rujukan

Testimoni para pelajar

Apa Kata Mereka Yang Join

Dengan anda join kelas PJJ ini. Anda dah pun jimat lebih dari RM200 hingga ke RM400 untuk setiap kelas. Tambahan dengan ilmu dan tip yang akan dikongsikan amatlah berbaloi!

TAHNIAH KERANA BACA SAMPAI SINI
KAMI ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA

Kalau Anda Sertai Kelas Pakej Combo Ini Sekarang, Kak Sue Akan Bagi 3 Free Gift Utama!Bonus - bonus ini hanya di berikan kepada mereka yang sertai kelas melalui laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini jika anda sertai sekarang!

FREE GIFT #1: KELAS PJJ PERCUMA
BERNILAI RM40

FREE GIFT #2: EBOOK RESEPI LENGKAP
BERNILAI RM50

149855097_3961556310574571_9111863618380040485_n-768x1085

FREE GIFT #3: KELAS FBADS FREE
BERNILAI RM100

Pilih Kelas pjj selegho kita

PILIH PAKEJ PROMO YANG ANDA NAK SEKARANG!

Ada 3 Pakej yang kami sediakan.
Grab Pakej Combo untuk lebih jimat & layak untuk dapat semua free gift di atas.

PJJ (V1) Selegho Kita

RM250 RM100

Jimat RM150

PJJ (V2) Selegho Kita

RM250 RM100

Jimat RM150

PAKEJ BERBALOI

PJJ COMBO Selegho Kita

RM500 RM120

Jimat RM380
Free PJJ Choleq & PJJ Bakso Berapi

FAQ

Anda Ada Soalan?

KELAS ONLINE PJJ tu bermaksud PELAJARAN JARAK JAUH yang tidak memerlukan anda bersemuka tengan tutor. Pembelajaran melalui video yang telah disediakan di platform media sosial dan dari sesi LIVE yang diadakan.

Senang je. Kebanyakan bahan -bahan yang digunakan boleh didapati di pasaraya je. Untuk bahan-bahan resepi istimewa, bahan-bahan tu boleh di beli dari Shopee Kak Su. Proses macam mana nak rempah sendiri pun akan di ajar dalam kelas PJJ ni. CURLASS gitu.. dari A sampai Z Kaksu tunjukkan.

Video tutorial telah disediakan di platform media sosial dan boleh diakses pada bila-bila masa, dan di mana-mana sahaja. Tidak ada jadual khusus disediakan dan anda menentukan masa mengikut kesesuaian untuk ulangkaji. Anda boleh play banyak-banyak kali seberapa banyak yang anda suka. Video tutorial ini akan sentiasa kekal di dalam platform Kelas Online.

Anda hanya perlu membayar yuran keahlian sekali seumur hidup. Selepas itu anda akan dimasukkan dalam “PRIVATE GROUP” by KakSue.

Copyright © 2021 Ticer Sue Baking Studio | Kelas memasak PJJ Untuk Semua Warga Malaysia

Un design così semplice ma molto moderno e nitido nel suo complesso, ha quel classico look Rolex e non lo è.rolex replica Sai benissimo che le persone di Rolex hanno un design molto conservatore, quindi avere una lancetta dei secondi a forma di freccia è davvero impressionante.

Con tantos Rolex en casi todas partes, supongo que un Milgauss falso es el camino a seguir si quieres ser un poco más original.replica relojes Sé que algunos de ustedes no estarán de acuerdo conmigo en esto, pero estoy listo para mantenerlo en mi top 5.

error: Content is protected !!