There are three sunken buttons on the outer edge of the left side of the case. The nine o’clock position is used to adjust the day, replica watches the ten o’clock position is used to adjust the month, and the middle position is used to adjust the date.

Butiran Penghantaran

Berapakah anggaran harga penghantaran?

Kami akan meneruskan pesanan anda sebaik sahaja kami menerima transaksi pembayaran yang lengkap dan perincian pesanan pembelian anda. Barang anda akan sampai di depan pintu anda dalam 3-4 hari BEKERJA, ini termasuk masa untuk kami mengemas, menyiapkan dan menghantar barang anda. Anda akan menerima nombor penjejakan melalui e-mel setelah bungkusan anda dihantar.

Saya tidak dapat menjejaki pesanan saya di halaman penjejakan kurier. Apa yang perlu saya lakukan?

Sekiranya anda tidak dapat menjejaki bungkusan anda di halaman penjejakan kurier, bungkusan anda mungkin telah diserahkan kepada rakan kurir kami masing-masing. Maklumat penjejakan dengan rakan logistik kami akan tersedia dalam masa 24 jam selepas penghantaran.

Sila hubungi kami di dsdonut.cafe@gmail.com dengan nombor pesanan dan butiran item anda sekiranya anda masih tidak dapat mengesan bungkusan anda pada hari-hari perniagaan berikut setelah barang dihantar. Kami akan membantu anda menyelesaikan masalah dengan tindakan segera.

Bagaimana saya mengesan status pesanan saya?

Anda boleh mengesan pesanan anda dalam talian 24 jam / 7 hari dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

Pergi ke www.tracking.my
Masukkan ID penjejakan anda untuk dijejaki

Apakah pilihan penghantaran yang ditawarkan oleh Ticer Sue?

Kami memilih Pos Laju sebagai syarikat kurier utama kami kerana rekod prestasi terbaik dalam pengurusan logistik. Namun, jika pelanggan mengalami pengalaman buruk dengan syarikat kurier yang dilantik secara rasmi, Ticer Sue bersedia menggunakan cadangan anda mengenai syarikat kurier alternatif.

Berapa yuran / kadar penghantaran?

Kami mengenakan caj penghantaran untuk sebarang pembelian berdasarkan negara dan zon. Caj penghantaran adalah RM7 semenanjung dan RM15 sabah sarawak.

Saya menerima pesanan yang tidak lengkap, apa yang harus saya buat?

Segera beritahu kami agar kami dapat membantu anda dengan segera. Kami akan terus menyerahkannya kepada anda secepat mungkin tanpa dikenakan sebarang bayaran. Anda boleh menghubungi kami melalui email kami dsdonut.cafe@gmail.com pada hari bekerja dari jam 9.00 pagi hingga 6.00 petang.

* Semua syarat boleh berubah tanpa pemberitahuan terlebih dahulu pada bila-bila masa.

Un design così semplice ma molto moderno e nitido nel suo complesso, ha quel classico look Rolex e non lo è.rolex replica Sai benissimo che le persone di Rolex hanno un design molto conservatore, quindi avere una lancetta dei secondi a forma di freccia è davvero impressionante.

Con tantos Rolex en casi todas partes, supongo que un Milgauss falso es el camino a seguir si quieres ser un poco más original.replica relojes Sé que algunos de ustedes no estarán de acuerdo conmigo en esto, pero estoy listo para mantenerlo en mi top 5.

error: Content is protected !!